Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Horrible Bosses (70/100)

Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Άνιστον, Κόλιν Φάρελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζέιμι Φοξ, Κέβιν Σπέισι, Ντόναλντ Σάδερλαντ
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 98'
Επίσημος Τίτλος: HORRIBLE BOSSES



Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ το μόνο πράγμα που θα έκανε τη δουλειά τους πιο ανεκτή θα ήταν να δουν τα αφεντικά τους να γίνονται σκόνη. Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι με τη βοήθεια λίγων παραπάνω ποτηριών και τις αμφίβολες συμβουλές ενός πρώην κομπιναδόρου, οι τρεις φίλοι θα σκαρώσουν ένα πολύπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο να ξεφορτωθούν μια για πάντα τα αφεντικά τους.


Μία από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς, το "Αφεντικά για Σκότωμα" μπορεί να περηφανεύεται την παρουσία πολλών ταλαντούχων κωμικών ηθοποιών (την πάντα σέξι Τζένιφερ Άνιστον, τον φοβερό Κέβιν Σπέισι, τον Τσάρλι Ντέι και τον αγαπημένο μου Τζέισον Σουντείκις). Κι ενώ φαίνεται μια συνηθισμένη κωμωδία, το κόνσεπτ της ταινίας είναι πρωτότυπο κι έξυπνο, και ευτυχώς δεν καταφεύγει στα γνωστά κλισέ τους είδους. Η χημεία των ηθοποιών, ειδικά των 3 "εργαζόμενων" είναι πολύ καλή και τα αφεντικά είναι όσο τρελά χρειάζεται, χωρίς υπερβολές.


Είναι γενικά μια ανάλαφρη κωμωδία που τη βλέπεις για να γελάσεις και να περάσεις καλά με την παρέα σου.


Horrible Bosses Official Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου