Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μια Φορά κι ένα Μωρό (75/100)

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Σάκης Μπουλάς, Αγγελική Παυλοπούλου, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Τζόις Ευείδη, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Άννα Παναγιωτοπούλου
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 92'
Επίσημος Τίτλος: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ...ΜΩΡΟ



O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. «Άνθρωπος από κάτω!»... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.


Ξεκινώντας η ταινία σου αφήνει πολλές υποσχέσεις για το τι θα ακολουθήσει. Στη συνέχεια όμως το σενάριο θα κουράσει για λίγο, το σώζουν όμως οι ερμηνείες του Μπουλά και του Φιλιππίδη. Η ερμηνεία της Μ. Γιαννάτου είναι απλά αδιάφορη γιατί δεν προσφέρει κάτι παραπάνω στην ταινία.  Προσφέρει όμως γέλιο και είναι μια ταινία που σε κάνει να περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου. Η χημεία μεταξύ Μπουλά και Φιλιππίδη, απο την εποχή του 50-50, καλά κρατεί και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αβίαστου γέλιου και χαλαρής διάθεσης!


Μια Φορά και ένα Μωρό Official Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου